vineri, 27 iulie 2012

Golăneală de Hunedoara!

Acest fluturaş a fost distribuit, în această dimineaţă, prin Deva şi Călan.
Prosteala e dublă: această "asociaţie" nu există la adresa menţionată, ca atare nici "premiile", evident, nu vor exista.
Dar oamenii de bine, cu IQ demn de un admirator sincer al trio-ului Ponta-Antonescu-Voiculescu, vor vota, probabil, atraşi de cîştigarea unui MacBook Air 13!
E evident o infracţiune (nici măcar mită electorală, ci înşelăciune. Tipic USL!) - dar cine a comis-o, oare?
Prinde orbul, scoate-i ochii!
Aloo, Parchetul?
Puşcărie sau ce?

(Apropo: codul poştal menţionat, 330179, este pe Strada Atelierelor, nicidecum pe strada Depozitelor. Atelierele pentru Democraţie ale USL, probabil. Secţia Forjărie-Sculărie.)








14 comentarii:

  1. ..citez un comentari de pe facebook:
    "Ai de plm!" :))

    RăspundețiȘtergere
  2. De la +40724484963 27-07-12 12.12
    “Eu vara nu dorm. Pe 29 n-am somn. La referendum votez, pentru ca eu chiar contez. Eu vara nu dorm.”
    Oare astia de unde au bani? Numerele la care trimit le aleg la intamplare sau au o baza de date?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident că au o bază de date. Toată lumea cam are o bază de date. Doar că folosirea ei neautorizată este, de asemenea, infracţiune. A cîta? Se mai pune?

      Ștergere
  3. Da mentionati ca aceste lucruri le fac ambele tabere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de cînd aştept tombola cu premii pentru stat acasă...!

      Ștergere
    2. Impartiali sunt cei care neaga LOVITURA DE STAT. Ceea ce nu inteleg eu este: de unde au bani?
      Campania usLASA se vede pe toate drumurile (oare au si autorizatii de afisare? mai e nevoie?)
      Daca sustinatorii lui Basescu au bani ca au fost laputere si, zic usLASII "au furat"
      cei care au fost in opozitie (si, zic ei, nu au avut acces la bani) aduc de acasa?

      Ștergere
  4. Scurt apel referitor la referendumul pentru demiterea preşedintelui Băsescu


    Doamnelor şi domnilor,
    Voi merge la referendum şi voi scrie pe buletinul de vot: "Nişte tâlhari vor să demită un alt tâlhar pentru a-i lua locul". Dacă împărtăşiţi şi dumneavoastră această părere, vă invit să îmi urmaţi exemplul şi vă rog să transmiteţi acest apel şi cunoştinţelor dumneavoastră.

    Ing. Gheorghe Cionoiu, scriitor, fost opozant al regimului comunist, preşedinte executiv al asociaţiei civice Iniţiativa Creştin Ecologistă http://www.gheorghecionoiu-criticapostmodernismului.net/

    PRECIZARE:
    Pe de o parte apelul meu are un caracter explicit neutru, subliniind că atât reprezentanţii USL cât şi echipajul PDL&Băsescu sunt tâlhari. În condiţiile în care prezidentul şi gaşca sa mizează pe neatingerea pragului de validare a referendumului prin absenteism, apelul are însă pe de altă parte un caracter anti-Băsescu&Co. şi pro-USL pentru că, cel puţin teoretic, ar putea motiva câţiva cetăţeni scârbiţi de politica românească să participe la vot şi să contribuie la validarea referendumului .
    Reprezentanţii societăţii civile pot sta de-o parte, favorizând readucerea în funcţie a preşedintelui Băsescu şi implicit prelungirea războiului USL-PDL sau pot participa la referendum în încercarea de a obţine validarea acestuia şi implicit înfrângerea PDL. În opinia mea, a doua opţiune prezintă avantajul că o parte din mafia politică, cea vinovată de crimele economice săvârşite după 2004, poate dispărea definitiv de pe scenă iar ulterior societatea civilă, care ar trebui în sfârşit să îşi facă auzită vocea, se poate concentra pentru războiul cu celălalt segment al mafiei. Anunţ încă de acum o posibilă ofensivă pentru anularea titlului de doctor deţinut de plagiatorul Ponta şi implicit pentru eliminarea acestuia şi a susţinătorilor imposturii sale (inclusiv ministra educaţiei) de pe scena politică românească.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care REFERENDUM?

      Ștergere
    2. Domnule Cionoiu, cu tot respectul: nu am înţeles exact ce vă doriţi. Un Galaxy SIII sau un iPad2?

      Ștergere
  5. Nu toata lumea are discernamant politic sa inteleaga ca simpla noastra prezenta la urne, indiferent cum votam, face cvorumul.
    CVORUM-Număr minim de membri necesar, potrivit legii, pentru ca o adunare să fie valabil constituită sau să poată lua o hotărâre valabilă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt satul de fel de fel de ONG si de presedinti (gen Mugur Ciuvica presedinte la grupul de investigatii politice, nu gasesc cine, cum si cine sunt indivizi din acest grup),cine crede ca mergad la vot are sanse s-a castige ceva mai bine merge la loterie pune 10 lei si daca tot ii s-a fie se alege cu ceva.Vota-ti si veti vota in continuare inbogatirea tov. Molot si a clici lui. Aline abia astept s-a vad comentariile tale competente pe blog.
    Duminica la pescuit, gratare, iarba verde, distractie si da-l naibi de vot, votam la toamna alesi pentru parlament nu lovitura de stat a USL

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa prezenta de la ora 17, si dupa ultimele date de acum la ora 19, se pare ca, din nou, Ardealul si Banatul le da cu tifla PSD-istilor (evident mai putin jud nostru, mare iubitor de liberalism sacarambean, nu?), asa ca n-ar fi mai bine sa incercam sa ne vedem noi de treaba si sa cerem cu mai multa vehementa o cat mai mare autonomie administrativa (ca sa nu se inflameze nimeni, deocamdata) si sa-i lasam pe de-alde dragneni, opriseni si restul de somnorosi si pontatori plagiatori in plata Domnului? In fond, trecatorile din Carpati sunt destul de inguste, nu? Si poate unii nu le gasesc nici cu GPS-ul!
    Abia astept disperarea si istericalele de la A3. Va fi distractiv.
    NO, N-AM FOST LA VOT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze, revin tot eu. A fost bine la pescuit? Credeti ca mai are rost sa va deplasati la vot d-le Bena? Imi permit sa fac si o "aroganta": nu sunt sigur ca prezenta scazuta la vot este numai rolul apelului la boicot, asa ca s-ar putea ca si rezultatul sa fie surprinzator fata de asteptarile USL.

      Ștergere
  8. Am vazut filmultetul pe care l-ati pus pe facebook..Pe un tip il cunosc, vecin cu mine, lucreaza la Consiliu..Poate avea sarcina de lucru sa imparta fluturase cu tombola..cine stie..In orice caz, urat din partea celor care au organizat o astfel de tombola..

    RăspundețiȘtergere