vineri, 11 noiembrie 2011

11.11.11

Nebunie, soro, astăzi, cu cifrele! Să contribuim deci, local, la dileala numerologică planetară:

87 de cititori, în medie, au intrat zilnic pe acest site în ultimele două luni, deşi CIOARA a păstrat o tăcere auto-impusă. Ce-or fi căutat, zi de zi? Sînt impresionat, emoţionat, obligat. Le mulţumesc pentru fidelitate şi îi anunţ că tăcerea se apropie de sfîrşit. Ce credeaţi?
163 de kilometri, fix, sînt între Primăria Cluj-Napoca  şi Primăria Deva. Nu e o distanţă foarte mare, în perioada asta. Alba Iulia e şi mai aproape. Iar de pe la mijlocul străzii Eminescu, din Deva, dacă bagi girofarul, în maximum trei minute eşti în poarta Primăriei. Unul dintre dezavantajele oraşelor mici, n-apuci nici să-ţi termini cafeaua.
73.000 euro a costat Ziarul Hunedoreanului, proaspăt cumpărat de preşedintele PNL Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ. Nici nu-i scump! Cursa înarmărilor continuă, focoasele se îndeasă în silozuri pentru Apocalipsa de hîrtie, sunete şi imagini din 2012. Dacă nu murim azi. (PS: suma diferă, de la un acţionar la altul. Cînd sînt trei, cum au fost, unul e mai şmecher, se arată îndărătnic şi negociază separat. Şi încasează mai mult. Dar asta e o altă discuţie, de aprofundat mai încolo.)
18.000.000 lei (vechi) a fost doar comisionul reporterului de la o onorabilă televiziune locală, care a transformat o anchetă jurnalistică nemiloasă într-un profitabil contract de publicitate. Păcat. Ancheta, chiar filmată cu camera ascunsă, ar fi putut lua un mare premiu la Londra, precum luară colegii de trust. Nu-i bai, la noi, aici, ciorba e temelia, pe cînd prestigiul, deontologia şi chiar legalitatea (art.194 Cod Penal) e dăcît fudulia.
3 zile mai tac.
Hai, să trăiţi şi azi!

2 comentarii:

  1. Of Terteci Terteci, crescut la scoala de santajisti ai lui Rosca Ciripoi, ti-ai bagat destele in borcanu cu miere da pana n-ai ajuns la cot nu te-ai lasat. Mars din presa ca nu mai ai ce cauta aici.

    RăspundețiȘtergere